Nieuws

Ajax kan streep door naam Balerdi zetten: 'Ik wil blijven, dat weet ik zeker'

Ajax kan streep door naam Balerdi zetten: 'Ik wil blijven, dat weet ik zeker'

12-01-2023 08:29
2

Ajax lijkt achter het net te vissen bij de komst van Leonardo Balerdi. De verdediger van Olympique Marseille liet zich woensdagavond uit over de interesse van de Amsterdammers.

Balerdi weet van de interesse van Ajax, maar de Argentijn heeft een duidelijke wens. "Ja, ik wil zeker hier blijven", aldus de 22-jarige mandekker, geciteerd door Foot Mercato. "Ik heb hier ook al over gesproken met mijn zaakwaarnemer. Ik heb hem gezegd dat ik graag bij Marseille zou willen blijven. Of ik dat zeker weet? Ja dat weet ik zeker."

De verdediger is een vaste basisspeler bij Olympique Marseille en begon ook in het bekerduel met Troyes, waar mogelijk een delegatie van Ajax aanwezig was op de tribune, bij de eerste elf. Olympique Marseille won de wedstrijd met 0-2.

Ajax aast al langere tijd op Balerdi. In 2019 ging Borussia Dortmund er met de rechtspoot vandoor en nu geeft de Argentijn de voorkeur voor een langer verblijf in de Ligue 1. Na het vertrek van Daley Blind en de blessure van Ahmetcan Kaplan lijken de Amsterdammers op zoek te moeten naar een andere vervanger.

@voetbalnieuwsvn Is dit de ideale versterking voor Ajax?🧐 #ajax #ajaxamsterdam #balerdi #olympiquedemarseille #lom #argentina #eredivisie #ligue1 #vj #voorjou #vjp #voorjoupagina #fy #fyp #foryou ♬ A moist healing song - Nez Tunes

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!