Nieuws

Schreuder hoopt op terugkeer aantal Ajacieden tegen Twente: 'Daar ga ik vanuit'

Schreuder hoopt op terugkeer aantal Ajacieden tegen Twente: 'Daar ga ik vanuit'

12-01-2023 07:35
2

Ajax-trainer Alfred Schreuder hoopt tegen FC Twente weer te kunnen beschikken over Steven Berghuis, Steven Bergwijn en Mohammed Kudus. Dat laat de trainer weten na afloop van het met 0-2 gewonnen bekerduel met FC Den Bosch.

Schreuder durft niet te zeggen welke spelers er wel en niet van de partij zijn bij de kraker tegen FC Twente dit weekend. Jurriën Timber en Edson Álvarez zijn de meest recente afwezigen wegens ziekte, terwijl het duel van zaterdag steeds dichterbij komt. "Ik hoop natuurlijk wel dat Kudus, Bergwijn en Berghuis er weer bij zijn", laat de Ajax-trainer weten tegenover ESPN. "Zij zijn wat langer ziek, maar of ze fit genoeg zijn om te starten weet ik niet."

"Kudus is ook nog steeds ziek, daar zijn we ook niet blij mee", vervolgt Schreuder. "We hopen in ieder geval dat die twee er zeker bij zijn, Berghuis en Bergwijn." Naast dat duo gaat de coach ondanks zijn gekneusde schouder uit van het meespelen van Brian Brobbey. "Het is natuurlijk ook een belangrijke wedstrijd. Hij viel daarmee afgelopen zondag uit tegen NEC, maar ik ga ervanuit dat hij kan spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!