Reactie

Rulli beleeft 'geweldig' debuut en kijkt uit naar Twente: 'Geeft een goed gevoel'

Rulli beleeft 'geweldig' debuut en kijkt uit naar Twente: 'Geeft een goed gevoel'

12-01-2023 00:00

Géronimo Rulli maakte woensdagavond voor het eerst zijn opwachting onder de lat bij Ajax en deed dat meer dan verdienstelijk. De Argentijn beleefde 'een geweldige avond' en weet wat hij aankomende zaterdag tegen FC Twente kan verwachten.

Rulli hield zijn doel schoon tegen FC Den Bosch, maar kreeg ook vrij weinig te doen. Slechts één schot belandde tussen zijn doelpalen. "Dit geeft een goed gevoel. Ik ben erg blij om hier te zijn en deel uit te maken van deze club", begon de Argentijn ten overstaan van Hans Kraay Jr. bij ESPN. "Ik debuteer met een overwinning, dus dit is een geweldige avond", glimlachte de doelman.

Aanstaande zaterdag staat met de thuiswedstrijd tegen Twente het echte werk te wachten. Ondanks dat Rulli het overgrote deel van zijn wedstrijden in de Primera Divisón heeft gespeeld, is hij al goed op de hoogte van de aankomende tegenstander. "Ik heb mijn huiswerk gedaan", zei de doelman vol bravoure. "Ze spelen een beetje zoals wij. Ze hebben veel de bal. Ik kan echt niet wachten om in een volle Johan Cruijff ArenA te spelen."

Het duel tussen Ajax en Twente begint zaterdagavond om 21.00.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!