Reactie

Schreuder voerde 'volwassen' gesprek met professionele Pasveer: 'Is nooit leuk'

Schreuder voerde 'volwassen' gesprek met professionele Pasveer: 'Is nooit leuk'

11 januari - 20:45 Laatste update: 21:27
1

Alfred Schreuder heeft een 'volwassen' gesprek gehad met Remko Pasveer. De trainer van Ajax geeft woensdagavond de kans aan Gerónimo Rulli onder de lat tegen FC Den Bosch, waardoor de voormalig eerste doelman naar de bank is verwezen.

Afgelopen week werd Rulli gepresenteerd als nieuwe doelman van Ajax. De Amsterdammers telden tien miljoen neer voor de Argentijnse doelman, die tijdens een persmoment gelijk tot eerste doelman werd gebombardeerd door Schreuder. Daar was Pasveer op zijn beurt alleen nog niet van op de hoogte, bleek uit een interview na afloop van de wedstrijd tegen NEC van afgelopen zondag.

Schreuder had nog niet met de 39-jarige doelman gesproken, maar dat is inmiddels wel gebeurd. "Ik heb maandag met Remko (Pasveer, red.) gesproken en vind dat Rulli nu moet keepen. Hij mag het nu gaan laten zien", begon de trainer voorafgaand aan de bekerwedstrijd bij ESPN. Over Pasveer zelf heeft hij geen slecht woord over. "Volgens mij is het duidelijk dat we tevreden zijn over Remko, maar hij vindt het natuurlijk niet leuk. Het was een super volwassen gesprek. Hij is een op en top prof en super professioneel natuurlijk", besloot Schreuder.

Met tien afwezigen en Pasveer op de bank treedt Ajax om 21.00 aan tegen Den Bosch in de tweede ronde van de KNVB-beker.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie