Nieuws

Update: Álvarez mist bekerduel als tiende Ajax-geblesseerde, Rulli maakt debuut

Update: Álvarez mist bekerduel als tiende Ajax-geblesseerde, Rulli maakt debuut

11-01-2023 20:03 Laatste update: 20:00

Het lijkt erop dat ook Edson Álvarez de wedstrijd van Ajax tegen FC Den Bosch moet laten schieten. Dat meldt Ajax-watcher Freek Jansen van Voetbal International op Twitter.

Ajax gaat woensdagavond op bezoek bij FC Den Bosch om daar de tweede ronde van de KNVB beker af te werken. Dat zal de ploeg van trainer Alfred Schreuder hoogstwaarschijnlijk zonder Álvarez moeten doen. Volgens VI ‘sijpelen de geluiden door’ dat met de Mexicaan ‘het tiende blessuregeval zich heeft aangediend bij Ajax’.

Bij de Amsterdammers ontbreken Steven Berghuis, Brian Brobbey, Jurriën Timber, Mohammed Kudus, Steven Bergwijn, Ahmetcan Kaplan, Florian Grillitsch, Youri Regeer en Youri Baas namelijk ook al. Velen zijn getroffen door een griepvirus, dat heerst binnen de selectie van de Amsterdammers. Het is onbekend of dat bij Álvarez ook het geval is.

Ajax en FC Den Bosch trappen om 21.00 uur af.

Update: De vermoedens over Edson Álvarez kloppen als een bus. De Mexicaan zit net als de negen andere Ajax-spelers niet bij de selectie. Een positief Amsterdams punt is dat nieuwkomer Gerónimo Rulli zijn debuut maakt onder de lat. Dat betekent dat Remko Pasveer naar de bank verwezen is.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!