Nieuws

Manchester United veranderd sinds komst Ronaldo: 'Hij bracht ons leiderschap'

Manchester United veranderd sinds komst Ronaldo: 'Hij bracht ons leiderschap'

07-10-2021 11:50

Jesse Lingard is van mening dat Manchester United een metamorfose heeft doorstaan sinds de komst van Cristiano Ronaldo. De middenvelder ziet dat de Portugees veel goede energie in de ploeg brengt.

"Hij geeft het team veel extra's", zegt Lingard op de persconferentie van Engeland in aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Andorra. "Hij bracht ons vooral leiderschap", licht de Engelsman toe. "Zijn wil om te winnen in trainingen en wedstrijden om zodoende prijzen te pakken is indrukwekkend. Het is geweldig om bij hem in de buurt te zijn om te zien wat hij allemaal doet. Hij is een van de beste spelers in de wereld", spreekt Lingard uit.

Los van een goede leider, is Ronaldo ook een goed persoon in de Manchester United-kleedkamer. "Hij is heel nederig", stelt Lingard, die sinds zijn verhuur naar West Ham United weer bij de nationale ploeg van Engeland zit. "Ronaldo brengt de juiste energie en is een positief persoon. Zowel op als buiten het veld helpt hij iedereen", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!