Transfernieuws

'Barcelona wil Kessié alweer lozen, opmerkelijk gerucht over terugkeer Aubameyang'

'Barcelona wil Kessié alweer lozen, opmerkelijk gerucht over terugkeer Aubameyang'

11-01-2023 15:36

Volgens Gérard Romero staat er het nodige te gebeuren op transfergebied bij FC Barcelona. Zo zou Franck Kessié amper een half jaar na zijn komst naar Camp Nou alweer mogen vertrekken en lonkt een terugkeer van Pierre-Emerick Aubameyang naar Catalonië.

Met de komst van João Félix naar Chelsea lijken de nodige mutaties op komst bij de Europese topclubs. Memphis Depay zou op het verlanglijstje staan bij Atlético Madrid om de naar Londen vertrokken Portugees (tijdelijk) op te volgen. Inmiddels zou FC Barcelona navraag hebben gedaan bij La Liga of er ruimte is in de salarisadministratie om Aubameyang terug te halen naar Spanje.

Afgelopen zomer vertrok Auba nog bij de financieel noodlijdende topclub voor twaalf miljoen euro. Onder Thomas Tuchel was de Gabonees aanvankelijk een gewaardeerde kracht, maar onder Graham Potter - de opvolger van de Duitser bij The Blues - zijn zijn perspectieven broos geworden. De laatste keer dat Aubameyang in de basis begon, was begin november.

Transfer Kessié niet uitgesloten

Kessié verliet afgelopen zomer AC Milan op transfervrije basis voor een avontuur bij Barcelona, maar moet onder Xavi Hernández vooral genoegen nemen met een rol op het tweede plan. Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Gavi en Pedri krijgen vooralsnog de voorkeur op het middenrif. Om ruimte te maken in de salarishuishouding én de transfersom die de Ivoriaan vertegenwoordigd, zou er inmiddels worden geluisterd naar aanbiedingen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!