Nieuws

Atlético heeft nieuws: Félix verlengt contract, verhuur zonder optie tot koop

Atlético heeft nieuws: Félix verlengt contract, verhuur zonder optie tot koop

11-01-2023 13:27

Atlético Madrid heeft de nodige details rondom de huurtransfer van João Félix naar Chelsea bekendgemaakt. De Londenaren blijken in de onderhandelingen geen optie tot koop te hebben bedongen.

De huurperiode is voor de duur van een half jaar, bevestigen de Rojiblancos via de officiële kanalen. Als onderdeel van de transfer naar Stamford Bridge heeft Félix zijn contract bij Altético Madrid verlengd tot de zomer van 2027. Zijn vorige verbintenis in het Wanda Metropolitana Stadion liep tot medio 2026.

'Atlético de Madrid wenst João Félix veel succes met zijn nieuwe professionele uitdaging', aldus de club in het persbericht. Sinds de Portugees international in 2019 voor de astronomische som van 127 miljoen euro overkwam van Benfica, heeft hij nog maar weinig potten weten te breken. In 131 officiële optredens namens de Spaanse topclub was het 34 keer raak. Daarnaast gaf hij achttien assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!