Transfernieuws

Ocampos toont ongeduld via Instagram-pagina: Argentijn nog altijd Ajax-speler

Ocampos toont ongeduld via Instagram-pagina: Argentijn nog altijd Ajax-speler

11 januari - 12:16
0

Dat de wegen van Lucas Ocampos en Ajax deze winter gaan scheiden, lijkt een kwestie van tijd. De Argentijn is hard op weg om terug te keren naar zijn eigenlijke werkgever Sevilla en laat op Instagram van zich horen. Er is nog altijd geen akkoord over een transfer bereikt tussen de twee clubs.

De huurperiode van Ocampos in Amsterdam is een mislukking. De buitenspeler komt niet voor in de plannen van Alfred Schreuder. Bij Sevilla heeft in de afgelopen maanden een trainerswissel plaatsgevonden. Jorge Sampaoli, de nieuwe coach, ziet het wél in Ocampos zitten.

Dat er nog altijd geen akkoord is bereikt over de voorwaarden voor een vroegtijdige terugkeer naar Andalusië, lijkt de linkspoot te storen. Met een zandloper en een bedenkelijk kijkende emoticon lijkt Ocampos te hinten op de moeizaam lopende onderhandelingen.

Ajax hengelde de international op Deadline Day binnen op huurbasis (naar verluidt werd er vier miljoen euro aan Sevilla betaald). Hij kwam uiteindelijk maar zes keer in actie namens de hoofdstedelingen, uitgesmeerd over slechts 114 speelminuten.

Ocampos zandloper

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie