Transfernieuws

'Transfersoap Weghorst nadert einde, spits traint niet meer mee bij Besiktas'

'Transfersoap Weghorst nadert einde, spits traint niet meer mee bij Besiktas'

11-01-2023 11:00

De transfer van Wout Weghorst naar Manchester United komt steeds dichterbij. De spits traint niet meer mee bij Besiktas.

Dat meldt Gökmen Özcan. De Turkse journalist schrijft dat de directie Weghorst heeft geïnformeerd dat de spits alleen mag vertrekken als de club een vervanger weet aan te trekken. Weghorst heeft in ieder geval besloten niet mee te trainen bij de Turkse topclub.

Besiktas wacht ondertussen op nieuws rondom Vincent Aboubakar, die in beeld is om Weghorst te komen vervangen. De spits kwam al drie keer eerder uit voor de Turkse topclub, maar in juli 2021 vertrok de spits naar het Saoedische Al Nassr. Daar vertrok de aanvaller na de komst van Cristiano Ronaldo, waardoor Aboubakar transfervrij op te pikken is.

Mocht Aboubakar inderdaad naar Besiktas vertrekken, dan lijkt de transfer van Weghorst in kannen en kruikeb. De spits nam al afscheid van het publiek tijdens zijn laatste wedstrijd met de woorden 'bye bye'.

In de podcast The King of Manchester van VoetbalNieuws wordt de transfer van Weghorst uitvoerig besproken. Luister hem hier:

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!