Nieuws

'Griepgolf Ajax kent nieuw slachtoffer, Schreuder kan niet beschikken over Timber'

'Griepgolf Ajax kent nieuw slachtoffer, Schreuder kan niet beschikken over Timber'

11-01-2023 10:10
1

Ajax lijkt tegen FC Den Bosch ook Jurriën Timber te moeten missen. Voetbal International meldt dat ook de verdediger ziek is geworden.

De ziekenboeg van de Amsterdammers is inmiddels flink gevuld. Eerder werden Kenneth Taylor, Mohammed Kudus, Steven Berghuis en Steven Bergwijn al getroffen door de griep. Daarnaast ontbreken ook Ahmetcan Kaplan, Brian Brobbey, Florian Grillitsch, Youri Baas en Youri Regeer wegens blessureleed.

Trainer Alfred Schreuder gaf tegenover Ajax TV al aan dat kersverse aanwinst Gerónimo Rulli waarschijnlijk onder de lat zal starten bij de Amsterdammers. Devyne Rensch begint hoogstwaarschijnlijk rechts in het centrum en zal worden geflankeerd door Jorge Sánchez, Calvin Bassey en Owen Wijndal.

VI meldt dat Edson Álvarez, Davy Klaassen en Kian Fitz-Jim het middenveld zullen vormen. Laatstgenoemde maakte zondag tegen NEC zijn debuut voor de Amsterdammers en mag zich nu opmaken voor zijn basisdebuut. De aanval wordt gevormd door Francisco Conceição, Dusan Tadic en Lorenzo Lucca. Ook Lucca mag voor het eerst beginnen door de afwezigheid van Brobbey en Kudus.

De vermoedelijke opstelling van Ajax: Rulli; Sánchez, Rensch, Bassey, Wijndal; Álvarez, Fitz-Jim, Klaassen; Conceição, Lucca, Tadic.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!