Nieuws

'Feyenoord toont interesse in zeer ervaren transfervrije Bundesliga-spits'

'Feyenoord toont interesse in zeer ervaren transfervrije Bundesliga-spits'

11-01-2023 09:40 Laatste update: 11:28
1

Volgens het Duitse BILD zou Feyenoord interesse hebben in spits Max Kruse. De 34-jarige Duitser speelde tot de winterstop voor VfL Wolfsburg, maar is inmiddels transfervrij.

Kruse, die al meer dan 500 wedstrijden in het betaalde voetbal op zijn naam heeft staan, wil koste wat het kost weer aan de bak. Hij speelde gedurende zijn carrière voor meerdere clubs in de Bundesliga. Werder Bremen, St. Pauli, SC Freiburg, Borussia Mönchengladbach, VfL Wolfsburg en Union Berlin konden in het verleden al genieten van de doelpunten van Kruse.

Hij zou echter zelf de ambitie hebben om een stap te maken naar de Amerikaanse MLS. Een mogelijke terugkeer bij Werder Bremen of een transfer naar Schalke 04 werd ook genoemd, maar zij zouden niet voor de aanvaller willen gaan.

Het doorgaans betrouwbare 1908 checkte het nieuws, maar weet te melden dat de Rotterdammers 'zeker niet concreet' zijn voor Kruse. Met Danilo en Santiago Giménez heeft trainer Arne Slot bovendien ook al twee spitsen in huis die van waarde kunnen zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!