Nieuws

Scaloni hoopt op zesde WK Messi: 'De deuren zullen altijd openstaan voor hem'

Scaloni hoopt op zesde WK Messi: 'De deuren zullen altijd openstaan voor hem'

11-01-2023 09:04 Laatste update: 11:32

Het Argentijnse enthousiasme na het winnen van het WK is nog steeds in volle gang. Bondscoach Lionel Scaloni doet er vrolijk aan mee door te stellen dat Lionel Messi ook tijdens het volgende toernooi, in 2026, erbij kan zijn.

"Ik denk dat Messi het volgende WK kan halen. Het zal sterk afhangen van wat hij wil, of hij zich goed voelt of niet. De deuren zullen altijd openstaan. Zolang hij gelukkig is op het veld, zou dat heel goed zijn voor ons", aldus Scaloni tegen het Spaanse Radio Calvia.

Tijdens het volgende WK, dat in Canada, de Verenigde Staten en Mexico wordt gehouden, zou Messi 39 jaar zijn. Daarmee kan hij de eerste voetballer worden die op zes WK's speelt. In Qatar bezegelde hij zijn carrière met goud. La Pulga werd verkozen tot beste speler van het toernooi en scoorde zevenmaal, waaronder twee keer in een finale die de historie ingaat als een van de meest memorabele voetbalwedstrijden ooit.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!