Nieuws

Twente wil ook belangrijke verdediger niet laten gaan: 'Die vertrekt niet meer'

Twente wil ook belangrijke verdediger niet laten gaan: 'Die vertrekt niet meer'

11-01-2023 07:57 Laatste update: 11:36
7

Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, maakte dinsdagavond bekend dat Ramiz Zerrouki deze winter niet naar Feyenoord vertrekt. De Tukkers willen hun controleur koste wat kost binnen boord houden, maar ook de volgende speler hoeft niet te rekenen op een tussentijdse transfer.

Het betreft linksback Joshua Brenet, waar ook de nodige geruchten voor onstonden. "Die vertrekt niet meer. We gaan geen spelers meer verkopen", aldus Streuer bij ESPN. "We willen meespelen, het gaat lekker en we gaan kijken waar het schip strandt. Zo ver als het kampioenschap denken we niet, maar in het voetbal weet je het nooit."

FC Twente won dinsdagavond met 3-1 in de KNVB Beker van Telstar. Daan Rots was voor rust tweemaal trefzeker. Virgil Misdjan maakte in de tweede helft aan alle onzekerheid een eind. Komende zaterdag wacht om 21.00 uur de kraker tegen Ajax voor de huidige nummer vier van de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!