Nieuws

Taylor aast op triple en Museumplein met Ajax: 'Dat is mijn hoofddoel voor 2023'

Taylor aast op triple en Museumplein met Ajax: 'Dat is mijn hoofddoel voor 2023'

10 januari - 20:16

Ondanks dat het momenteel niet geweldig draait bij Ajax, hoopt Kenneth Taylor aan het eind van het seizoen alle prijzen te hebben gewonnen met de Amsterdammers. Dat laat de middenvelder weten in gesprek met Ajax TV.

"Mijn hoofddoel in 2023 is alle prijzen pakken met Ajax. Het kampioenschap, de beker en de Europa League", aldus Taylor. "Ik kijk het meest uit naar de huldiging op het Museumplein, als die er komt. Toen ik nog wat jonger was, keek ik altijd naar de huldiging en het zag er echt vet uit. Nu heb ik twee keer een kampioenschap meegemaakt en heb ik nul keer op het Museumplein gestaan."

Taylor is tevreden over zijn bijdrage tot nu toe dit seizoen, maar de spelverdeler wil meer. "Ik heb nu vijf goals en drie assists in de Eredivisie en het liefst wil ik dat nog meer doen, maar als ik kijk naar wat ik kan verbeteren, dan is dat in het verdedigende spel", aldus de zelfbewuste jeugdexponent van de Amsterdammers. "Mijn doel was om dit seizoen acht doelpunten te maken, maar toen had ik in de eerste twee wedstrijden gescoord en zei ik tien. Dus ik wil tien goals maken dit seizoen. Het moet nu weer een beetje omhoog, dus ik ga nu voor de twaalf."

Komende woensdag kan Taylor met Ajax in ieder geval een stukje meer in de buurt te komen van de eerste prijs met de Amsterdammers. FC Den Bosch is dan de tegenstander in de KNVB beker. Bij een overwinning volgt de derde ronde van het Nederlandse bekertoernooi.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie