Nieuws

Brobbey niet, maar Rulli mogelijk wel in actie: 'Kans groot dat hij gaat spelen'

Brobbey niet, maar Rulli mogelijk wel in actie: 'Kans groot dat hij gaat spelen'

10 januari - 18:20 Laatste update: 18:26

Brian Brobbey lijkt de bekerwedstrijd van Ajax tegen FC Den Bosch aan zich voorbij te moeten laten gaan. De kans op speeltijd voor aanwinst Gerónimo Rulli is wel groot.

Dat laat trainer Alfred Schreuder weten tegenover Ajax TV. Brobbey viel tegen NEC uit met een schouderblessure. Die speelt hem nog steeds parten blijkt nu. "Dat ziet er nog niet zo heel goed uit", aldus de trainer van de Amsterdammers. "Hij kan vandaag (dinsdag, red.) waarschijnlijk nog niet trainen, dus we moeten het morgenochtend bekijken. Maar ik denk dat de wedstrijd tegen FC Den Bosch te vroeg komt. We hebben met de dokter gesproken en ik wil morgenochtend nog afwachten."

Geronimo Rulli

Schreuder acht de kans op speeltijd voor de kersverse aanwinst Rulli wél groot. "Hij is speelgerechtigd. Dat is voor ons een goed teken. De kans is natuurlijk groot dat hij gaat spelen. Omdat hij lang niet gespeeld heeft. Op het WK en bij Villarreal niet", aldus de coach over de doelman. "Hij maakt een goede indruk. Hij is goed in het meevoetballen, fanatiek, atletisch en snel. Het is, zoals we al wisten, een uitstekende keeper voor ons.

Ajax speelt woensdagavond om 21.00 uur de bekerwedstrijd uit tegen FC Den Bosch. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie