Opstellingen

Woorden Jans bevestigt: Zerrouki ontbreekt bij Twente in bekerduel met Telstar

Woorden Jans bevestigt: Zerrouki ontbreekt bij Twente in bekerduel met Telstar

10-01-2023 17:58
1

FC Twente heeft de opstelling voor het bekerduel met Telstar bekendgemaakt. Zoals maandag al verwacht werd, ontbreekt de zieke Ramiz Zerrouki aan de kant van de Tukkers.

De toekomst van de Algerijnse middenvelder (24) houdt de gemoederen bezig: Zerrouki wil maar wat graag een transfer forceren naar Feyenoord, maar vooralsnog houdt FC Twente voet bij stuk en weigert het de spelverdeler te verkopen. Ron Jans bevestigde maandag dat Zerrouki 'echt' ziek is tegenover TC/Tubantia. Er zou niets van waar zijn dat hij zich uit protest had ziek gemeld.

Afgaande op de opstelling van FC Twente kan worden geconcludeerd dat de veelbesproken speler nog altijd ziek is, want hij ontbreekt. Jans stuurt een sterke basiself in het veld tegen Telstar in de strijd om de KNVB Beker. Er zijn onder meer basisplaatsen voor Sem Steijn en Ajax-huurling Anass Salah-Eddine. Het duel zal worden bijgewoond door aanstaand bondscoach Ronald Koeman. Zijn zoon Ronald Koeman Jr. keept bij de Witte Leeuwen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!