Transfernieuws

PSG-trainer kan langer Messi-verblijf niet verzekeren: 'De gesprekken lopen'

PSG-trainer kan langer Messi-verblijf niet verzekeren: 'De gesprekken lopen'

10-01-2023 17:10

Lionel Messi kan woensdag zijn rentree maken voor Paris Saint-Germain. Na het winnen van het WK op 18 december ontbrak La Pulga in de selectie van Christophe Galtier. Voor het duel met Angers doet de Fransman een beroep op de Argentijnse sterspeler.

Messi beschikt bij de Parijzenaren over een aflopend contract. "De gesprekken lopen", vertelt de PSG-trainer op het persmoment voorafgaand aan de wedstrijd met de hekkensluiter van de Ligue 1. "Volgens mij is Leo gelukkig in Parijs, maar je moet mij niet vragen hoe het met de onderhandelingen vordert."

Vorige week keerde Messi terug op het trainingsveld bij PSG, maar maakte hij nog geen minuten. Vrijdag ontbrak de Argentijnse captain nog in de spelersgroep voor het duel met het nietige Chateauroux (1-3 zege). Kylian Mbappé, Achraf Hakimi en Marco Verratti zullen het duel met de laagvlieger moeten missen door lichte blessures.

Paris Saint-Germain is de koploper in de Ligue 1 en heeft vier punten meer dan RC Lens, de nummer twee van de ranglijst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!