Transfernieuws

'FC Barcelona lijkt zich voor te bereiden op Memphis-exit en kijkt naar Fransman'

'FC Barcelona lijkt zich voor te bereiden op Memphis-exit en kijkt naar Fransman'

10-01-2023 16:26 Laatste update: 18:52
1

FC Barcelona heeft interesse in Marcus Thuram, meldt Mundo Deportivo. Volgens de Spaanse krant onderzoekt de topclub de mogelijkheid om de Borussia Mönchengladbach-aanvaller nog deze winter in te lijven.

De Blaugranas zien in de Frans international een interessante optie, aangezien hij over een aflopend contract beschikt bij Die Fohlen. Mönchengladbach zou op zijn beurt openstaan voor een permanente transfer in januari, zodat het nog een bedrag kan vangen voor de Franse vice-wereldkampioen van het voorbije WK.

'Een transfer in januari is erg moeilijk vanwege de gecompliceerde financiële situatie, maar bij Barcelona blijven ze hard werken op een lastminute kans', schrijft Mundo Deportivo in haar berichtgeving. De scoutingsafdeling van de huidige La Liga-ranglijstaanvoerder heef positieve rapporten uitgebracht en zien in Thuram een optie voor zowel in de spits als op de vleugel.

De zoon van oud-FC Barcelona-voetballer Lillian Thuram is dit seizoen uitstekend op dreef. In zeventien officiële wedstrijden namens Borussia Mönchengladbach kan hij dertien doelpunten overleggen. Daarnaast bereidde hij ook nog eens vier goals voor. Barcelona heeft in de strijd om zijn handtekening concurrentie van Chelsea. Zijn actuele marktwaarde bedraagt 32 miljoen euro.

@voetbalnieuwsvn Goeie stap voor Memphis?👀🇪🇸 #depay #fy #vj #transfer #memphis #memphisdepay #transfernieuws #voetbalnieuws #daanjurgers #voetbal #fcbarcelona #fcb #atleticodemadrid #atletico #joaofelix #felix #primeradivision #laliga #oranje #nederlandselftal #voorjou #voorjoupagina #foryou ♬ A moist healing song - Nez Tunes

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!