Transfernieuws

'Spaanse club meldt zich voor Grillitsch, Ajax is niet van plan om mee te werken'

'Spaanse club meldt zich voor Grillitsch, Ajax is niet van plan om mee te werken'

10-01-2023 14:13

Valencia gaat proberen Florian Grillitsch weg te plukken bij Ajax, meldt het Spaanse Relevo. De Spanjaarden zouden de Oostenrijker willen huren, maar daar willen de Amsterdammers niet aan meewerken.

Grillitsch speelt nauwelijks een rol bij Ajax, wat Valencia ook is opgevallen. De middenvelder koos er afgelopen zomer voor om transfervrij naar Amsterdam te trekken, waar hij een contract tekende voor één jaar met een optie op nog één jaar. Aan die verbintenis lijkt de landskampioen hem nu te willen houden, maar daar legt de club uit de sinaasappelstad zich niet bij neer. Volgens het Spaanse medium gaat het er alles aan doen om hem als nog aan de selectie toe te voegen.

Grillitsch werd afgelopen zomer op één van de laatste dagen van de transfermarkt binnengehaald door Ajax. De Amsterdammers troefden toen Feyenoord af. De sportieve bijdrage van Grillitsch in de Eredivisie staat inmiddels op 162 minuten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!