Transfernieuws

'Fikse concurrentie voor Ajax, Man City en Napoli melden zich voor Genk-talent'

'Fikse concurrentie voor Ajax, Man City en Napoli melden zich voor Genk-talent'

10-01-2023 08:17 Laatste update: 12:44

RC Genk mag rekenen op de interesse van topclubs voor Bilal El Khannouss. De achttienjarige speler werd in december de jongste Marokkaan ooit op een WK en moet over anderhalf seizoen de hoofdprijs opleveren.

Volgens Het Laatste Nieuws zijn Manchester City en SSC Napoli de voornaamste gegadigden voor een handtekening van de tiener. Genk staat soeverein aan kop in de Jupiler Pro League en wil pas over anderhalf seizoen de middenvelder van de hand doen. Genk hoopt, wanneer het zover is, van El Khannouss de duurste Belgische transfer ooit te maken. 

Op het moment gaat die eer naar Charles de Ketelaere, die in de zomer van Club Brugge naar AC Milan verkaste voor 32 miljoen euro. In november stond El Khannouss al in de belangstelling van Ajax, maar dat lijkt met de huidige interesse niet meer haalbaar. El Khannouss debuteerde in de troostfinale voor Marokko op het WK, maar Kroatië ging met de derde plek aan de haal. Het contract van El Khannouss loopt tot 2026 door bij Genk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!