Transfernieuws

Transfer lijkt ver weg voor Fernández: 'Onderwerp gesloten, hij is van ons'

Transfer lijkt ver weg voor Fernández: 'Onderwerp gesloten, hij is van ons'

09-01-2023 15:54

Roger Schmidt weigert in te gaan op speculaties over de toekomst van Enzo Fernández. De Argentijnse middenvelder wordt hardnekkig in verband gebracht met een transfer naar Chelsea, maar de Duitse Benfica-trainer rekent op het 21-jarige toptalent.

De belangstelling van de Londenaren in het Talent van het Toernooi van het afgelopen WK is inmiddels een publiek geheim, maar sprake van een akkoord over een transfersom is er nog altijd niet. Chelsea zou niet verder willen gaan dan een bedrag van 85 miljoen euro voor de spelverdeler, waar Benfica inzet op een transfersom van 120 miljoen euro. "Ik zei het al op de persconferentie van vorige week", zegt Schmidt op de persconferentie.

"Het onderwerp 'Enzo' is gesloten, er valt helemaal niets meer over te zeggen. Hij is onze speler", is de voormalig PSV-trainer dudielijk. "Hij zit in een goede positie, hij is gelukkig, traint goed en maakt onderdeel uit van het team. Hij is een sleutelspeler. Het is allemaal al gezegd", aldus Schmidt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!