Transfernieuws

'Italiaanse interesse in Beukema lijkt concreet: zaakwaarnemer bezoekt wedstrijd'

'Italiaanse interesse in Beukema lijkt concreet: zaakwaarnemer bezoekt wedstrijd'

09-01-2023 14:17 Laatste update: 14:20

De interesse van Bologna in Sam Beukema lijkt concreet. Volgens informatie van Gianluca Di Marzio is de zaakwaarnemer van de verdediger aanwezig in de Italiaanse stad om een wedstrijd van de Italiaanse ploeg tegen Atalanta Bergamo te bezoeken.

De Italiaanse transferspecialist rept in zijn berichtgeving 'over een niet eenvoudige transfer' en benadrukt dat er nog altijd geen sprake is van onderhandelingen tussen beide clubs. Eerder wist De Telegraaf naar buiten te brengen dat zowel Bologna als Fiorentina de ontwikkeling van Beukema nauwlettend in de gaten houdt. De ochtendkrant schreef eerder dat de transfer onwaarschijnlijk lijkt in de winterse transferperiode.

Er zal een forse transfersom op tafel moeten komen voor de centrumverdediger, aangezien zijn contract in Alkmaar loopt tot medio 2026. Dit seizoen is Beukema een vaste waarde in de ploeg van Pascal Jansen. Zijn actuele marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op een bedrag van drie miljoen euro. Het is nog niet duidelijk of Bologna deze winter een transfer wil realiseren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!