Nieuws

'Zerrouki twijfelgeval tegen Telstar, middenvelder meldt zich ziek bij de club'

'Zerrouki twijfelgeval tegen Telstar, middenvelder meldt zich ziek bij de club'

09-01-2023 12:57

FC Twente kan dinsdag naar alle waarschijnlijkheid niet over Ramiz Zerrouki beschikken. De middenvelder heeft zich ziekgemeld bij de club uit Enschede. Het zou niets te maken met de interesse van Feyenoord. 

Twente speelt tegen Telstar in de KNVB Beker en moet de nodige spelers missen. Trainer Ron Jans stelt daags voor het treffen dat vier spelers van Twente niet zullen meespelen, waaronder Zerrouki. Jans benadrukt dat de middenvelder werkelijk ziek is en zich niet uit protest heeft afgemeld rondom de transfersoap met Feyenoord. 

Naast Zerrouki laat Michal Sadílek het duel schieten om een behandeling te ondergaan voor zijn oorsuizen. De middenvelder kampt sinds augustus met het chronische probleem en overwoog zelfs te stoppen met voetballen.

Feyenoord is sinds de afgelopen zomer geïnteresseerd in Zerrouki en vond de vraagprijs van Twente destijds nog te hoog. Inmiddels hebben de Rotterdammers zich weer gemeld in Enschede en voor de derde keer een bod uitgebracht. Twente heeft een vaste vraagprijs en lijkt daar niet van af te stappen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!