Reactie

Tadic betreurt het veelbesproken vertrek van Blind: 'Er is veel gebeurd, ja'

Tadic betreurt het veelbesproken vertrek van Blind: 'Er is veel gebeurd, ja'

09-01-2023 11:20

Dusan Tadic betreurt het dat Daley Blind niet meer bij Ajax speelt. De twee waren vier jaar lang ploeggenoten van elkaar en wonnen de nodige prijzen, maar meer zullen er niet gaan volgen.

Tadic gaf op de persconferentie na afloop van het duel tegen NEC (1-1) aan dat er veel gebeurd is rondom de persoon Blind. Wat precies, wilde de Serviër niet aan de grote klok hangen. "Er is veel gebeurd, ja. Maar daar ga ik nu natuurlijk niet op in", begon de aanvaller.

De twee namen in de zomer van 2018 een gelijksoortige beslissing door de Premier League te verlaten voor een avontuur bij Ajax. "Toen wij kwamen, brak er een mooie tijd voor Ajax aan op sportief gebied", vervolgde Tadic, die mooie woorden over heeft voor Blind. "Het was een groot genot om met hem op één veld te staan. Ik heb vier en een halfjaar jaar met Daley gespeeld. Het was een geweldige tijd."

Blind en Tadic pakten samen vijf prijzen bij Ajax. Drie keer werd het duo met de Amsterdammers gekroond tot landskampioen, twee keer werd de KNVB-Beker gelift.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!