Nieuws

Di Marzio: Feyenoord zet Franse middenvelder (19) op de scoutingslijst

Di Marzio: Feyenoord zet Franse middenvelder (19) op de scoutingslijst

09-01-2023 10:58

Feyenoord volgt Alexis Ronaldo Tibidi, meldt de betrouwbare Gianluca Di Marzio. De negentienjarige aanvallende middenvelder speelt bij het Oostenrijkse SCR Altach en zou op de Rotterdamse scoutingslijst staan.

Tibidi speelt zijn wedstrijden voor Rheindorf Altach, maar is eigendom van VfB Stuttgart. Volgens transfermarkt heeft de middenvelder een contract tot medio 2025 en een marktwaarde van 1.5 miljoen euro. Volgens Di Marzio is Feyenoord niet de enige club die Tibidi in de gaten houdt. De Fransman staat ook in de belangstelling van KRC Genk en Troyes AC. De aanvallende middenvelder geldt als een talent in Frankrijk en komt ook uit voor het onder 20 elftal van het land.

De kans dat Feyenoord daadwerkelijk in de winter toe gaat slaan, lijkt klein. De Rotterdammers hebben het vizier momenteel staan op vervangers voor de geblesseerde Gernot Trauner en Quinten Timber. Voor de positie als aanvallende middenvelder lopen momenteel Sebastian Szymanski en Ezequiel Bullaude, terwijl ook Javairô Dilrosun daar uit de voeten kan.

Tibidi speelde zestien duels in de Oostenrijkse Bundesliga leverde daar redelijke statistieken in af. De Fransman is goed voor vijf treffers en één assist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!