Transfernieuws

Goede hoop bij Excelsior: 'De kans is groot dat hij naar onze club komt'

Goede hoop bij Excelsior: 'De kans is groot dat hij naar onze club komt'

09-01-2023 09:14

Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen heeft er vertrouwen in dat Peer Koopmeiners de club komt versterken. De middenvelder van AZ zat het afgelopen weekend al op de tribune om zijn toekomstige club te bekijken.

Dijkhuizen sprak zondag na de overwinning op FC Groningen over de waarschijnlijke komst van Koopmeiners. "Die kans is groot, het is nog niet helemaal voor elkaar, maar hij was inderdaad aanwezig. We halen hem er graag bij en we zitten in een vergevorderd stadion. Ik hoop maandag of dinsdag dat hij kan aansluiten", stelt de trainer tegenover ESPN.

Excelsior speelt woensdag uitgerekend tegen AZ in de KNVB Beker en de kans is aanwezig dat Koopmeiners dan al van de partij kan zijn voor de Rotterdamse club. "Dat denk ik wel, ik weet niet of AZ daar nog iets over te zeggen heeft. Hij is fit, in de voorbereiding zijn we al met hem bezig geweest en hopelijk gaat het door", besluit Dijkhuizen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!