Nieuws

Schreuder bevestigt gesprekken tussen Ajax en Sevilla over tegenvallende Ocampos

Schreuder bevestigt gesprekken tussen Ajax en Sevilla over tegenvallende Ocampos

08-01-2023 15:21

Lucas Ocampos lijkt deze winter terug te keren naar Sevilla. De Argentijn zit niet bij de Ajax-selectie voor de wedstrijd tegen NEC en Alfred Schreuder bevestigt dat er gesprekken gaande zijn omtrent de aanvaller.

Ocampos heeft alles behalve een sterke indruk gemaakt sinds zijn komst naar Ajax. Tegen NEC zit de Argentijnse aanvaller helemaal niet bij de selectie van de Amsterdammers, die sowieso veel spelers missen wegens blessures en ziekteverschijnselen. "Grillitsch is geblesseerd, maar was ook ziek en Ocampos zit gewoon niet bij de selectie. De clubs zijn in gesprek. We gaan het zien", vertelt Schreuder bij ESPN.

De Ajax-trainer gaat ook in op de komst van doelman Geronimo Rulli. De kersverse wereldkampioen zit nog niet bij de selectie omdat hij nog niet speelgerechtigd is. Rulli zal naar alle waarschijnlijkheid de eerste doelman van Ajax worden, ten koste van Remko Pasveer. "We zijn al langer met Remko in gesprek. Aan het begin van het seizoen hebben we aangegeven dat een club als Ajax altijd verder kijkt, maar Remko is professioneel en weet waarom hij een aantal jaar geleden naar Ajax is gekomen. Ajax probeert zich op ieder vlak te versterken. We hebben Rulli natuurlijk niet voor niets gehaald."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!