Nieuws

Noppert bevestigt Ajax-interesse: 'Hebben contact gezocht met mijn zaakwaarnemer'

Noppert bevestigt Ajax-interesse: 'Hebben contact gezocht met mijn zaakwaarnemer'

08-01-2023 11:53 Laatste update: 11:59
3

Andries Noppert bevestigt dat Ajax contact heeft gezocht met zijn zaakwaarnemer. De doelman van sc Heerenveen zag de Amsterdammers uiteindelijk voor Villarreal-doelman Gerónimo Rulli kiezen.

"Ik weet dat ik op een lijstje sta in Amsterdam", vertelt Noppert tegenover Omrop Fryslan. "Ze hebben ook contact gezocht met mijn zaakwaarnemer. Uiteindelijk hebben ze voor iemand anders gekozen en dat is natuurlijk hun goed recht. Waarom zou ik teleurgesteld zijn? Als een club je echt wil hebben, dan komen ze wel. En als je als derde op het lijstje staat, dan gaan ze eerst voor een ander. Dat is ze gelukt, mooi voor ze."

Noppert sluit een vertrek naar een andere club echter niet uit. "Mooie verhalen zijn er altijd, maar zolang er niets concreets is en niemand zich meldt bij de club, hoef ik al die verhalen niet te horen. Als een club zich meldt en het is goed voor mij én voor Heerenveen, dan zien we wel. Anders speel ik hier en ik zit hier ook op mijn plek."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!