Nieuws

Teze verbaasd na niet gegeven penalty : 'Helaas ziet de scheidsrechter het anders'

Teze verbaasd na niet gegeven penalty : 'Helaas ziet de scheidsrechter het anders'

08-01-2023 08:37 Laatste update: 13:26
1

Jordan Teze begrijpt niets van de beslissing van scheidsrechter Sander van der Eijk om geen penalty te geven in de slotfase van PSV tegen Sparta (0-0). De verdediger werd onderuit gehaald, maar zelfs na het ingrijpen van de VAR ging de bal niet op elf meter.

Mica Pinto struikelde ongelukkig en nam in zijn val Teze mee naar de grond. Op advies van de VAR ging de scheidsrechter kijken naar het moment, maar besloot vervolgens om niet in te grijpen. Teze begrijpt niets van de arbitrage. "Heel eerlijk? Hij raakte me wel. Als hij me niet zou raken, had ik de bal meegenomen en ook nog een assist kunnen geven eventueel. Helaas zag de scheids het anders", begon de verdediger voor de camera van ESPN.

"Als hij me raakt is het volgens mij gewoon een overtreding en dus een penalty. Anders had ik vrij door kunnen lopen. Ik vond van wel, de scheids van niet, ik weet ook niet waarom hij het geen penalty vond", vervolgde Teze die niet gelukkig was met het gelijkspel. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!