Nieuws

Gakpo genoot van Anfield-debuut: 'Heb een paar goede en slordige momenten gehad'

Gakpo genoot van Anfield-debuut: 'Heb een paar goede en slordige momenten gehad'

8 januari - 08:19 Laatste update: 13:28
0

Cody Gakpo heeft genoten van zijn debuut op Anfield. De Nederlander deed 84 minuten mee tijdens het 2-2 gelijkspel tegen Wolverhampton Wanderers.

Gakpo kreeg het vertrouwen van manager Jürgen Klopp en startte in de basis. Hoewel de voormalig PSV'er niet tot scoren kwam, kijkt hij met trots terug op zijn debuut. "Als ik kijk naar mijn eigen spel denk ik dat ik een paar goede momenten en een paar slordige momenten had. Ik kan dus nog steeds verbeteren op die punten en blijven werken. Ik probeer het team zo goed mogelijk te helpen. Je leert het meeste van wedstrijden te spelen dus daar kijk ik naar uit", vertelt Gakpo tegenover de clubkanalen.

"In fases speelden we goed voetbal, maar we scoorde niet genoeg. Dat is jammer, maar ik denk dat we hebben laten zien wat we kunnen. We kunnen beter en daar moeten we aan werken."

Klopp was tevreden over het optreden van de Nederlander. "Hij paste goed in het spel. Het was geen gemakkelijk debuut. We kunnen niet verwachten dat het direct perfect is, maar hij liet genoeg goeds zien. We moeten hem in betere posities krijgen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie