Nieuws

'Feyenoord hoeft alleen maar een bod uit te brengen op welwillende Noor (20)'

'Feyenoord hoeft alleen maar een bod uit te brengen op welwillende Noor (20)'

07-01-2023 23:52
3

Ondanks dat Feyenoord zaterdagavond nul op het rekest kreeg in het getouwtrek om Ramiz Zerrouki, is de volgende naam alweer gevallen. De Noor Sivert Mannsverk zou wel oren hebben naar een transfer richting De Kuip.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl zou de middenvelder van Molde FK 'staan te popelen om naar Feyenoord te komen'. Eerder op de dag zagen de Rotterdammers een transfer van Zerrouki afketsen. FC Twente wilde niet verder onderhandelen over het vertrek van hun controleur.

Feyenoord is door het gat dat Fredrik Aursnes in de zomer achterliet nog steeds op zoek naar een directe vervanger. Quinten Timber kwam over van FC Utrecht, maar heeft lang niet dezelfde controlerende waarde als Aursnes dat had. Zijn landgenoot Mannsverk lijkt meer in de richting te komen van het ideaalplaatje van Arne Slot.

De Rotterdammers zouden alleen maar een bod hoeven uit te brengen op de welwillende 20-jarige. Zijn transferwaarde wordt rond de 4,5 miljoen euro geschat. Dat is fors minder dan Twente wilde ontvangen voor Zerrouki, namelijk een kleine 7 miljoen. Mannsverk heeft nog een contract tot eind 2025 bij de Noorse grootmacht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!