Nieuws

Grote pokeraanbieder nieuwe sponsor NEC: Nieuw soort partner in de voetbalwereld

Grote pokeraanbieder nieuwe sponsor NEC: "Nieuw soort partner in de voetbalwereld"

20-12-2021 10:37 Laatste update: 10:39

Sinds kort is de onlinegokmarkt gelegaliseerd in Nederland. NEC heeft een overeenkomst afgesloten met GGPoker, maken de Nijmegenaren via de clubkanalen bekend. De sponsor komt nog dit seizoen op de mouw van het shirt te staan.

Wilco van Schaik is in zijn nopjes met het binnenhalen van de pokeraanbieder. "GGPoker is een grote partij in de onlinekansspelmarkt. Zij zijn in enkele jaren uitgegroeid tot één van de grootste goksites ter wereld", reageert de algemeen directeur op de clubsite.  

Van Schaik bespreekt de beweegredenen van NEC voor het afsluiten van de overeenkomst. "We zijn blij een dergelijke partij als GGPoker te binden, omdat dit een nieuw soort partner is binnen de voetbalwereld en zodoende samen naamsbekendheid kunnen creëren", vervolgt de bestuurder.  

"Veel voetballiefhebbers houden ook van een potje poker. Daarom maken wij graag de stap naar het Nederlandse voetbal en willen voetbalfans kennis laten maken met het wereldwijde merk, GGPoker," reageert Mathijs Jonkers namens GGPoker op de samenwerking met

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!