Nieuws

Twijfels bij Ajax-interesse in Balerdi: 'Begrijpt niet dat ze hem willen hebben'

Twijfels bij Ajax-interesse in Balerdi: 'Begrijpt niet dat ze hem willen hebben'

07-01-2023 17:45
3

Kees Kwakman heeft bij NH Sportcafé zijn twijfels geuit over de interesse van Ajax in Leonardo Balerdi. De analist informeerde bij een Franse analist naar de kwaliteiten van de verdediger van Olympique Marseille.

"Een oud-ploeggenoot, Kévin Diaz, vroeg aan mij of Ajax daadwerkelijk geïnteresseerd in hem is. Toen vertelde hij niet zo enthousiast over hem te zijn", aldus Kwakman. "Aan de bal vindt hij hem nog oké, en misschien dat hij in de Eredivisie wat makkelijker overeind blijft dan in de Ligue 1. Maar hij begrijpt niet dat Ajax hem, met name op verdedigend gebied, wil hebben."

Kwakman benadrukt dat Balerdi niet bij voorbaat afgeschreven hoeft te worden, maar adviseert Ajax wel om de verdediger nog even goed te bekijken. "Het is natuurlijk maar een mening van één analist uit Frankrijk. Al is het natuurlijk geen goed begin. Hij zegt echt dat het met name verdedigend matig is."

@voetbalnieuwsvn Is dit de ideale versterking voor Ajax?🧐 #ajax #ajaxamsterdam #balerdi #olympiquedemarseille #lom #argentina #eredivisie #ligue1 #vj #voorjou #vjp #voorjoupagina #fy #fyp #foryou ♬ A moist healing song - Nez Tunes

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!