Nieuws

AZ slaat belangrijke slag met verlenging: 'Wist dat dit mijn jaar moest worden'

AZ slaat belangrijke slag met verlenging: 'Wist dat dit mijn jaar moest worden'

07-01-2023 16:07
1

AZ en Tijjani Reijnders hebben een akkoord bereikt over het openbreken en verlengen van het contract tot medio 2027. Beide partijen zijn in hun nopjes met de overeenkomst.

Reijnders ontpopte zich dit seizoen tot basisspeler bij AZ en is een van de revelaties in de Eredivisie. "Zoals ik tijdens mijn vorige contractverlenging al zei, voelde ik veel vertrouwen van de club en mikte ik op een basisplaat", reageert Reijnders op de clubsite. "Dit seizoen heb ik mijn kans gegrepen."

De middenvelder merkt dat er een stijgende lijn in zijn ontwikkeling zit bij de Alkmaarders. "De afgelopen seizoenen kreeg ik al steeds meer speelminuten en vanaf de zomer wist ik dat dit mijn jaar moest worden. Ik ben blij met mijn persoonlijke groei en we hebben een bijzonder team. Ik heb het gevoel dat we tot veel in staat zijn. En ik doe mijn uiterste best om mijn bijdrage daarin te leveren."

Ook directeur voetbalzaken Max Huiberts is blij met de verlenging. "Tijjani heeft de afgelopen jaren geduld moeten hebben, maar iedereen ziet waar dat toe kan leiden. Door hard te blijven werken en zijn kansen te grijpen, heeft hij zich in het elftal geknokt. Hij is een bepalende speler aan het worden. We zijn ervan overtuigd dat er nog veel rek in de ontwikkeling van Tijjani zit. Deze contractverlenging is dan ook dik verdiend voor hem."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!