Transfernieuws

Stroeve onderhandelingen Feyenoord en Twente: 'Waarom Zerrouki verkopen?'

Stroeve onderhandelingen Feyenoord en Twente: 'Waarom Zerrouki verkopen?'

07-01-2023 15:44
3

Dennis te Kloese merkt dat er niet veel vooruitgang wordt geboekt tijdens de onderhandelingen tussen Feyenoord en FC Twente over Ramiz Zerrouki. Dat laat de algemeen directeur weten tegenover Voetbal International.

Feyenoord zet alles op alles voor de komst van Zerrouki, 'maar gaat niet op zijn knieën', schrijft Voetbal International. Feyenoord-watcher Martijn Krabbedam sprak Te Kloese over de stand van zaken. 'Deze morgen (zaterdag) vertelde Feyenoord-directeur Dennis te Kloese nog maar eens dat hij weinig vooruitgang constateert in de onderhandelingen', schrijft Krabbedam.

'Het woord is nu aan FC Twente. Die club ziet zichzelf als een directe uitdager van Feyenoord, het gat op de ranglijst is slechts drie punten, hoewel Twente een wedstrijd meer speelde. De Tukkers willen derde worden, of vierde, in ieder geval meedoen. Waarom zouden ze hun beste speler dan verkopen?', klinkt het.

'Onbedoeld zegt dat veel over de status van Feyenoord', concludeert Krabbedam. 'De Rotterdammers zijn weliswaar koploper, maar voor een club zoals FC Twente toch nog steeds veel meer een concurrent dan titelkandidaat.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!