Transfernieuws

'Scouts Liverpool onder indruk van WK Koopmeiners, Atalanta wil veertig miljoen'

'Scouts Liverpool onder indruk van WK Koopmeiners, Atalanta wil veertig miljoen'

07-01-2023 14:37

Teun Koopmeiners staat in de belangstelling van Liverpool FC. La Gazzetta dello Sport schrijft dat de middenvelder van Atalanta Bergamo tijdens het WK met Oranje de aandacht heeft getrokken.

Koopmeiners speelt inmiddels anderhalf jaar voor het Italiaanse Atalanta Bergamo in de Serie A. De middenvelder kwam voor twaalf miljoen plus twee miljoen euro aan bonussen over van AZ Alkmaar en groeide in Italië uit tot een onbetwiste basisspeler in het elftal van trainer Gian Piero Gasperini.

Liverpool zou een bedrag van om en nabij de veertig miljoen euro neer moeten tellen om de Oranje-international los te kweken bij de huidige nummer zeven van de Serie A. Koopmeiners maakte indruk op het WK en is in de smaak gevallen bij de scouts van manager Jürgen Klopp, schrijft La Gazzetta.

De spelverdeler kwam in totaal al tot 59 duels voor Atalanta. Daarin scoorde Koopmeiners acht keer en gaf hij zes assists. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Italianen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!