Nieuws

Ondanks trots overheerst teleurstelling bij Timber na WK: 'Dat is gewoon pijnlijk'

Ondanks trots overheerst teleurstelling bij Timber na WK: 'Dat is gewoon pijnlijk'

7 januari - 12:15 Laatste update: 12:26
0

De verloren WK-wedstrijd van Nederland tegen Argentinië zal voor altijd blijven knagen aan Jurriën Timber. In gesprek met ESPN gaat de Ajacied in op de teleurstellende WK-exit.

Het Nederlands elftal ging vol goede moed naar Qatar met, zoals Louis Van Gaal zei, een missie. Echter strandde die missie in de kwartfinale tegen Argentinië. Nederland verloor op strafschoppen en dat blijft lastig te verwerken voor Timber. "Penalty's is toch een beetje fifty-fifty. Het kan beide kanten op gaan. We zijn nog op een goede manier teruggekomen en dan ga je er uit. Dat is gewoon pijnlijk. Dat is lastig, maar het gaat weer door hè."

Het WK in zijn algemeen was voor Timber heel bijzonder en speciaal. "Dat zal altijd bijblijven. Ik hoop er nog meer te mogen spelen want het was wel heel erg mooi. Wat er bij komt kijken is gewoon groter. Heel de wereld kijkt en overal staat voetbal stil. Alleen in Qatar wordt op dat moment gevoetbald en dat is bijzonder. Je speelt voor je land. Niet alleen voor Amsterdam, maar voor heel Nederland."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie