Nieuws

'Schreuder verdenkt Blind ervan de boel te hebben gesaboteerd tegen FC Emmen'

'Schreuder verdenkt Blind ervan de boel te hebben gesaboteerd tegen FC Emmen'

06-01-2023 23:29 Laatste update: 23:31
3

Alfred Schreuder verdenkt Daley Blind ervan de boel te hebben gesaboteerd bij Ajax. Dat onthult Ajax-watcher Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

"Schreuder zag het niet meer zitten in Daley Blind, maar heeft lang moeten wachten voor hij hem eruit kon halen omdat Owen Wijndal niet fit was", vertelt Verweij. "Het duel met Rangers was pijnlijk voor Blind. Wijndal speelde goed, totdat hij geblesseerd raakte. Niet Blind, maar Devyne Rensch viel toen in. Dan is het hommeles in de tent, ook gezien de rol van zijn vader Danny Blind, die technisch commissaris was."

Volgens Verweij is het duel met FC Emmen de druppel geweest. "Het zal nooit openlijk uitgesproken worden, maar Schreuder verdenkt Blind ervan de boel te hebben gesaboteerd in de wedstrijd tegen FC Emmen. Die beelden zijn ook teruggekeken: Blind kwam er in de rust in bij een 1-3 voorsprong voor Ajax en heeft daar alles verkeerd wat hij verkeerd kon doen. Je kunt dat nooit keihard maken, maar dat is het moment geweest dat ze vonden dat ze afscheid van hem moesten nemen."



Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!