Transfernieuws

'Real heeft prijsplafond voor Bellingham en weigert daar overheen te stappen'

'Real heeft prijsplafond voor Bellingham en weigert daar overheen te stappen'

06-01-2023 17:38 Laatste update: 17:40

Real Madrid weigert een hoger bod te doen op Jude Bellingham. De 19-jarige Engelsman maakte veel indruk op het WK en lijkt in Real zijn droomclub te zien, maar Borussia Dortmund weigert vooralsnog overstag te gaan. 

Volgens MARCA heeft Real een bod van 110 miljoen euro bij Die Schwarzgelben gelegd, maar wil de Bundesliga-club meer geld zien voor de tienersensatie. Real Madrid voelt al ruim tien jaar een zeer strict transferbeleid en zal zich daar altijd aan houden, schrijft het Spaanse medium. Bellingham is op de hoogte van het beleid en wil zich graag bij De Koninklijke scharen, zelfs wanneer een andere club met een beter bod komt. 

Madrid weigert een 'veiling' te houden voor Bellingham waarin clubs tegen elkaar opbieden en heeft dat ook duidelijk gemaakt aan Dortmund. Zelfs voor spelers als Kylian Mbappé worden de getallen van het transferbeleid aangehouden. Het sportieve succes van Real zou Bellingham meer waard zijn dan het financiële plaatje. Naast het plafond van 110 miljoen euro weigert Madrid ook meer dan 12 miljoen euro paar jaar uit te geven aan het salaris van een speler. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!