Nieuws

Klopp over mogelijk debuut Gakpo: 'Ik moet je zeggen: is een genot hem te zien'

Klopp over mogelijk debuut Gakpo: 'Ik moet je zeggen: is een genot hem te zien'

6 januari - 16:32

Jürgen Klopp is tot dusver onder de indruk van Cody Gakpo. De aanvaller van Liverpool FC heeft nu twee trainingssessies achter de rug en solliciteert naar speeltijd, stelt de Duitse manager.

Klopp liet vrijdag tijdens een persmoment weten dat Gakpo wel eens kan debuteren in het FA Cup-duel met Wolverhampton Wanderers. "Cody heeft nu twee volledige trainingssessies achter de rug en ik moet je zeggen: het is een genot om hem te zien. Hij is iemand die heel doelgericht is", stelt Klopp tevreden. "Hij is sterk in de kleine ruimte en schiet graag van afstand. Verder kan hij goed dribbelen en maakt hij zijn kansen af."

De manager is onder de indruk van de keuze van Gakpo, gezien Liverpool dit seizoen in zwaar weer verkeert. "We hebben het weleens makkelijker gehad. We kunnen geen Champions League-voetbal garanderen voor volgend seizoen, maar Cody heeft daar niet naar gevraagd. Hij weet dit ook allemaal en kan ook de stand zien. Hij wil eraan bijdragen dat het hier weer gaat draaien", besluit Klopp. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie