Transfernieuws

Feyenoord ziet mogelijk nog een middenvelder wegvallen richting Utrecht-uit

Feyenoord ziet mogelijk nog een middenvelder wegvallen richting Utrecht-uit

06-01-2023 14:15

Het blessurespook heeft wederom toegeslagen bij Feyenoord. Na Gernot Trauner en Quinten Timber heeft nu ook Mats Wieffer een blessure opgelopen en is een twijfelgeval voor het duel met FC Utrecht. Dat heeft niet persé invloed op het aantrekken van nieuwe spelers, meldt Arne Slot op de persconferentie.

Met het uitvallen van Wieffer zijn de zorgen op zowel het middenveld als in de verdediging een stukje groter geworden. De speler die afgelopen zomer van Excelsior werd gehaald wordt gezien als een oplossing voor het probleem in verdediging en op het middenveld.

"Als je twee starters moet missen, is dat natuurlijk heel vervelend", begint Slot op de persconferentie. De trainer van Feyenoord onthulde vervolgens dat Wieffer niet okselfris is. "De keuze voor vervangers is iets beperkter. Wieffer is uitgevallen, maar ik verwacht hem wel op het trainingsveld. We kunnen nog steeds een goed team op de been brengen tegen Utrecht."

De blessures van Trauner en Timber zijn dus een stuk erger dan die van Wieffer. De Oostenrijker staat naar verwachting zo'n drie maanden aan de kant, terwijl de Nederlander waarschijnlijk tussen één en twee maanden uit de roulatie is.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!