Nieuws

PSV-huurling kijkt uit naar duel: 'Jammer dat Gakpo niet wachtte met transfer'

PSV-huurling kijkt uit naar duel: 'Jammer dat Gakpo niet wachtte met transfer'

06-01-2023 12:37

Voor Shurandy Sambo staan er in 2023 twee bijzondere wedstrijden te wachten. De rechtsback van Sparta treft tweemaal de club waardoor hij verhuurd wordt: PSV.

Sambo kijkt uit naar de duels in de Eredivisie en de KNVB beker. "Ik spreek nog veel spelers van PSV en maak geintjes met hen over de wedstrijden die eraan komen, maar als er gefloten is, wil iedereen winnen. Dat hoort zo te gaan en voor mij is dat niet moeilijk, nee", aldus de back tegenover het Algemeen Dagblad. "Je moet dat gevoel gewoon kunnen uitschakelen."

"Ik kijk nog steeds naar elke wedstrijd van PSV en spreek met een aantal jongens van de club veel", vervolgt Sambo. "Cody (Gakpo, red.) hoort daar ook bij, maar is dus vertrokken. Jammer dat hij niet even heeft gewacht met zijn transfer, want ik had dolgraag die twee keer tegen hem gespeeld. Maar hopelijk beleeft hij daar een prachtige tijd."

De back hoopt na dit seizoen terug te keren bij de Eindhovenaren. "Ik heb absoluut nog de ambitie om in de toekomst voor PSV uit te komen", aldus Sambo, die zich dit seizoen focust op de Rotterdammers. "Ik heb de keuze gemaakt om dit seizoen naar Sparta te gaan en dat is een hele goede geweest. Verdedigend heb ik de laatste maanden aan kracht gewonnen, maar ik wil offensief nog wel belangrijker worden en weer vaker opkomen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!