Transfernieuws

Borst voorspelt uitgaande Ajax-transfer: 'Willem II gaat zeker aankloppen'

Borst voorspelt uitgaande Ajax-transfer: 'Willem II gaat zeker aankloppen'

19-12-2021 10:47 Laatste update: 19:25

Kenneth Taylor kan Ajax in januari op huurbasis verruilen voor Willem II. Daar is Hugo Borst althans van overtuigd. Hij ziet de negentienjarige middenvelder als een aanwinst voor de Tricolores, die in een stevige sportieve dip zitten.

Willem II verloor zaterdag ook met 4-1 van AZ en wacht al tien duels op een overwinning. "Die gaan aankloppen bij Ajax", voorspelt Borst tijdens De Eretribune van ESPN. "Waar vragen ze dan om? Kenneth Taylor, natuurlijk."

Taylor mocht woensdag weer eens in de basis beginnen bij Ajax in het bekerduel met Barendrecht, maar hij krijgt doorgaans weinig kansen van trainer Erik ten Hag. "Hij moet meer gaan spelen op het hoogste niveau", stelt Borst. "Het is een goede voetballer en die kan soms best een beetje gemeen zijn. Of ze Labyad niet moeten halen? Nee joh, ze gaan aankloppen voor Taylor. Dat is zeker."

Taylor kwam dit seizoen niet verder dan drie invalbeurten in de Eredivisie. Namens Jong Ajax kwam hij acht keer in actie in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor vijf treffers en een assist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!