Nieuws

Zeefuik verlaat trainingskamp van Hertha BSC en gaat overstap maken naar Serie A

Zeefuik verlaat trainingskamp van Hertha BSC en gaat overstap maken naar Serie A

05-01-2023 23:37

Deyovaisio Zeefuik gaat een overstap naar de Serie A maken. De rechtsback van Hertha BSC heeft het trainingskamp verlaten om zijn transfer naar Hellas Verona af te ronden.

Zeefuik maakt het seizoen af bij Hellas Verona, dat hem voor een half jaar gaat huren van Hertha BSC. De 24-jarige verdediger kon bij de Bundesliga-club niet meer rekenen op een basisplek en mocht dus uitkijken naar een nieuwe club. Ondanks dat ging Zeefuik wel mee op trainingskamp in de Verenigde Staten, maar daar is hij donderdag dus vertrokken.

De oud-speler van Ajax en Groningen verdiende in 2020 een transfer naar Hertha BSC, waar hij na een tijdje op de bank belandde. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Blackburn Rovers en nu mag hij zich dus in de Serie A laten gelden. Zeefuik moet alleen nog de medische keuring doorstaan voordat de deal definitief is. Hellas Verona heeft een koopoptie bedongen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!