Nieuws

Galtier: 'Hoop dat onze supporters Messi zullen huldigen in het Parc des Princes'

Galtier: 'Hoop dat onze supporters Messi zullen huldigen in het Parc des Princes'

05-01-2023 20:05 Laatste update: 20:09

Lionel Messi gaat aankomende woensdag zijn rentree maken bij Paris Saint-Germain, vertelt Christophe Galtier. De 56-jarige oefenmeester hoopt dat de Argentijnse wereldkampioen goed ontvangen wordt door de supporters van de Franse koploper.

Messi keerde afgelopen woensdag terug in de Franse hoofdstad na het WK in Qatar. PSG speelt komende vrijdag een bekerwedstrijd tegen Châteauroux, maar de kersverse wereldkampioen zal dan evenals Neymar en Kylian Mbappé nog niet van de partij zijn. "Dat hebben we met hem besproken, we zorgen ervoor dat hij er de volgende wedstrijd weer bij is", aldus Galtier op de persconferentie, opgetekend door Voetbal International.

De Franse oefenmeester weet nog niet of PSG een speciale ceremonie zal organiseren voor Messi. "Dat zullen we zien, maar er is niets geëist over een huldiging voor Leo. Hij heeft een uitzonderlijk WK gespeeld, is wereldkampioen en een bijzondere speler. Ik hoop dat onze supporters hem zullen huldigen in het Parc des Princes, waarom zouden ze dat niet doen."

PSG speelt aankomende woensdag een thuiswedstrijd tegen Angers. Het duel met de hekkensluiter van Ligue 1 begint om 21.00 uur in het Parc des Princes. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!