Transfernieuws

Magallán heeft nieuwe club al gevonden: Argentijn tekent bij Spaanse hekkensluiter

Magallán heeft nieuwe club al gevonden: Argentijn tekent bij Spaanse hekkensluiter

05-01-2023 19:05 Laatste update: 20:56

Lisandro Magallán gaat zijn carrière vervolgen bij Elche CF. De hekkensluiter van La Liga heeft de Argentijnse verdediger voor de rest van het seizoen vastgelegd.

Ajax maakte donderdagmiddag bekend dat het contract van Magallán ontbonden is. De 29-jarige centrumverdediger heeft al snel een nieuwe club gevonden in de Spaanse hekkensluiter Elche. De club uit Elx won dit seizoen nog geen enkele wedstrijd in La Liga en is negen punten verwijderd van een plek die recht geeft op handhaving.

Magallán kijkt uit naar een nieuw Europees avontuur en heeft vertrouwen in een goede afloop. "Ik heb er heel veel zin in", aldus de Argentijnse stopper. "Ik ben ervan overtuigd dat we ons doel kunnen bereiken en daarom heb ik ervoor gekozen om hierheen te komen."

De 29-jarige centrumverdediger werd in 2019 voor negen miljoen euro bij het Argentijnse Boca Juniors opgehaald door Ajax. Magallán kon niet overtuigen in de hoofdstad en werd aan Alavés verhuurd. Vervolgens maakte de Argentijn ook nog op huurbasis minuten voor Crotone en Anderlecht. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!