Transfernieuws

Schmidt haalt uit naar Chelsea: 'Ze maken Enzo gek, het is respectloos'

Schmidt haalt uit naar Chelsea: 'Ze maken Enzo gek, het is respectloos'

05-01-2023 15:25
4

Benfica-trainer Roger Schmidt is het oneens met de wijze waarop Chelsea FC onderhandelt over Enzo Fernández. De Argentijnse middenvelder kent een ontsnappingsclausule van 120 miljoen euro, maar The Blues zijn daar minder enthousiast over.

Schmidt sprak donderdag daags voor het duel met Portimonense en kon het niet laten zijn beklag te doen over de wijze waarop Chelsea onderhandelt. De Duitser noemt geen namen, maar lijkt vrij duidelijk. "We willen Enzo niet verkopen. Er is een club die hem wil hebben, ze probeerden hem te verleiden, maar weten ook dat 120 miljoen het enige bedrag is."

"Ze zijn respectloos!", vervolgt Schmidt. "Ze maken onze speler op deze manier gek. Ze deden alsof ze de clausule wilden betalen, maar nu gaan ze onderhandelen", besluit de voormalig trainer van PSV. Volgens de laatste geruchten is Chelsea bereid 90 miljoen euro te betalen en drie spelers richting Benfica te sturen, waaronder Hakim Ziyech. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!