Transfernieuws

Laporta bestempelt Frenkie als 'niet te koop', situatie Memphis blijft onduidelijk

Laporta bestempelt Frenkie als 'niet te koop', situatie Memphis blijft onduidelijk

05-01-2023 14:39 Laatste update: 14:44

Frenkie de Jong, Ousmane Dembélé en Ansu Fati zijn niet te koop bij FC Barcelona. Dat laat Joan Laporta weten bij Ràdio Barcelona. De president van de Catalanen liet zich niet uit over de situatie van Memphis Depay.

Laporta kreeg de vraag hoe de huidige situatie van de Catalanen eruitziet op de transfermarkt. De president maakte duidelijk dat Barcelona waarschijnlijk geen spelers zal contracteren en daar voegde de Spanjaard toe dat drie spelers in ieder geval niet te koop zijn: De Jong, Dembélé en Ansu Fati.

"Dembélé is niet te koop. Ook niet voor zeventig of tachtig miljoen euro. We gaan het hebben over een verlenging", liet Laporta weten over de Fransman, die nog een contract heeft tot medio 2024. “De club heeft besloten dat De Jong niet te koop is en ook Ansu Fati niet", benadrukte Laporta.

Over Memphis Depay werd niets gezegd. Trainer Xavi gaf laatst aan te rekenen op de Oranje-aanvaller, maar het contract van Memphis loopt af. Wil Barça nog wat verdienen aan de spits, dan zullen ze zijn contract moeten verlengen of hem moeten verkopen deze winter.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!