Nieuws

PSV-verdediger snakt naar terugkeer op veld na lange blessure: 'Dat klinkt cliché'

PSV-verdediger snakt naar terugkeer op veld na lange blessure: 'Dat klinkt cliché'

05-01-2023 14:10

Olivier Boscagli is na een zware kruisbandblessure inmiddels bijna hersteld. De Franse verdediger hoopt zich in de komende weken in de basis te spelen bij PSV.

In 2019 maakte Boscagli de overstap van OGC Nice naar PSV en sindsdien heeft de Franse linkspoot het uitstekend naar zijn zin in Eindhoven. "Er hangt hier een unieke energie in het stadion", laat de verdediger weten aan de website van Brainport Eindhoven. "Dat klinkt als een cliché, maar zelfs tegen de kleine clubs zit het het nagenoeg vol. Dat is in Frankrijk wel anders. In het sportrevalidatiecentrum waar ik dagelijks ben, kom ik regelmatig fans tegen. Ze houden echt van PSV, het gaat ze aan het hart."

Boscagli hoopt na langdurig blessureleed snel zijn rentree te maken bij de Eindhovenaren. "Ik verlang ernaar om weer te mogen voetballen te midden van een kolkend stadion. Om weer echt onderdeel te zijn van het team. Er is niets waar ik meer naar snak", aldus de verdediger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!